Mississippi State-coach Mike Leach opgenomen in het ziekenhuis in Jackson

12 Dec 2022

Mississippi State-coach Mike Leach opgenomen in het ziekenhuis in Jackson

STARKVILLE, Miss. (AP) — Mike Leach, de staatscoach van Mississippi, is zondag in het ziekenhuis opgenomen na wat de universiteit noemde “een persoonlijk gezondheidsprobleem” dat zich in zijn huis in Starkville voordeed.

De 61-jarige Leach werd aanvankelijk behandeld in een plaatselijk ziekenhuis voordat hij werd overgevlogen naar het University of Mississippi Medical Center in Jackson, dat ongeveer 200 kilometer verwijderd is van de staat Mississippi, aldus de universiteit.

p>

UMMC-woordvoerder Marc Rolph zei dat Leach op de lijst stond van een patiënt in het ziekenhuis, maar geen informatie had over de toestand van de coach.

De school zei in een verklaring geen verder commentaar te willen geven op de toestand van Leach, eraan toevoegend "dat de gedachten en gebeden van de universiteit bij Mike en (vrouw) Sharon en hun familie zijn."

“Gebeden voor Coach Leach en familie. We zitten vanavond allemaal in hetzelfde team', schreef Keith Carter, atletisch directeur van Mississippi, op Twitter.

Defensieve coördinator Zach Arnett heeft de leiding over het voetbalteam gekregen van de president van de staat Mississippi, Mark Keenum, en adjunct-atletisch directeur Bracky Brett, terwijl het zich voorbereidt op een optreden in de ReliaQuest Bowl tegen Illinois op 2 januari in Tampa, Florida.< /p>

Leach is bezig aan zijn derde seizoen bij Mississippi State, met een 'record' van 19-17. Hij erkende laat in het seizoen een aanval met longontsteking die een aanhoudende hoest veroorzaakte.

Leach, bekend van zijn productieve luchtaanvallen, is 158-107 in 21 seizoenen als hoofdtrainer bij Texas Tech, Washington State en Mississippi State.

___

AP college football: https://apnews.com/hub/college-football en https://twitter.com/ap_top25. Meld u aan voor de universiteitsvoetbalnieuwsbrief van AP: https://tinyurl.com/mrxhe6f2