Gepensioneerde Navy SEAL beroemd nadat hij uit de kast kwam toen trans de transitie aankondigde: 'Vernietigd mijn leven'

12 Dec 2022

Gepensioneerde Navy SEAL beroemd nadat hij uit de kast kwam toen trans de transitie aankondigde: 'Vernietigd mijn leven'

Een gepensioneerde Navy SEAL die bijna 10 jaar geleden beroemd werd nadat hij uit de kast kwam als transgender, kondigde aan dat hij aan het veranderen was en riep Amerikanen op om "wakker te worden" over hoe transgendergezondheidsdiensten kinderen pijn doen.

"Alles wat je op CNN ziet met mijn gezicht, geloof er geen woord van", zei Chris Beck, voorheen bekend als Kristin Beck, tegen de conservatieve influencer Robby Starbuck in een eerder deze maand gepubliceerd interview. "Alles wat me de afgelopen 10 jaar is overkomen, heeft mijn leven verwoest. Ik heb mijn leven verwoest. Ik ben geen slachtoffer. Ik heb mezelf dit aangedaan, maar ik had hulp."

"Ik neem de volledige verantwoordelijkheid", vervolgde hij. "Ik ging op CNN en al het andere, en daarom ben ik hier nu. Ik probeer dat recht te zetten."

Beck verwierf bekendheid in 2013 toen hij sprak met Anderson Cooper van CNN over de transitie naar een vrouw.

DETRANSITIONERENDE VROUW ACHTER 'HEARTBROKEN' NA NA ONOMKEERBARE CHIRURGIE: 'IK WAS GEMANIPULEERD'

"Ik was gewend … ik was erg naïef, ik was er heel slecht aan toe en er werd misbruik van me gemaakt. Ik werd gepropageerd. Ik werd slecht gebruikt door veel mensen die kennis hadden die veel verder ging dan ik. Ze wisten wat zij waren aan het doen. Ik niet," zei hij tijdens het interview.

LEES IN DE FOX NEWS-APP

Beck heeft 20 jaar bij de marine gediend, onder meer bij SEAL Team Six. Hij werd 13 keer ingezet en ontving meer dan 50 medailles en linten voor zijn dienst.

GESLACHTE TIENER WIL 'GENDERBEVESTIGENDE' CHIRURGIEN VERANTWOORDELIJK HOUDEN: 'WAT MIJ IS GEBEURD IS VERSCHRIKKELIJK'

Chris Beck, een voormalige Navy SEAL, spreekt op 25 juni 2014 in Salt Lake City, Utah, tijdens een manifestatie voor het homohuwelijk om de beslissing van het 10e Circuit Court of Appeals te vieren.

Beck zei dat hij zich uitspreekt over transgenderisme om kinderen te beschermen in het huidige politieke klimaat, dat er "over heel Amerika" genderklinieken zijn.

"Er worden duizenden genderklinieken opgezet in heel Amerika", zei hij. "Zodra [kinderen] naar binnen gaan en zeggen: 'Ik ben een tomboy' of 'Hier voel ik me op mijn gemak', en dan zegt een psycholoog: 'Oh, je bent transgender.' En de volgende dag krijg je hormonen - dezelfde hormonen die ze gebruiken voor medische castratie van pedofielen. Nu geven ze dit aan gezonde 13-jarigen."

Verhaal gaat verder

"Klopt dit?" hij vroeg. "Dit is waarom ik Amerika probeer te vertellen wakker te worden."

DETRANSITIONER, EXPERTS GEVEN WAARSCHUWING OVER AMERIKAANS MEISJE DUWT GESLACHTSOVERGANGEN: 'BESCHERM JE DOCHTERS'

Transgender voormalig Navy SEAL Kristin Beck spreekt tijdens een conferentie georganiseerd door de ACLU en het Palm Center in Washington op 20 oktober 2014.

Beck zei dat toen hij begon met overstappen, er slechts een uur durende vergadering bij Veterans Affairs nodig was om hormonen aangeboden krijgen.

"Ik liep het kantoor van een psycholoog binnen, [en] op een dag had ik een brief in mijn hand waarin stond dat ik transgender was. Ik was geautoriseerd voor hormonen. Ik was geautoriseerd voor al die andere dingen," zei Beck.

> BESTAND - Een demonstrant spreekt zijn steun uit voor de promotie van transgenderideologie op scholen tijdens een pro-transgendermars.

"Er ging zoveel mis in mijn systeem toen ik die begon te gebruiken," voegde hij eraan toe. "Een deel daarvan is betaald door de VA, en het spijt me voor het Amerikaanse volk dat ik dat heb gedaan."

Beck zei dat hij nu ongeveer zeven jaar van de hormonen af ​​is.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

"Dit is een miljardenindustrie tussen psychologen, tussen operaties, tussen hormonen, tussen chemicaliën, tussen vervolgbehandelingen", vervolgde hij. "Er duiken overal in ons land duizenden genderklinieken op. En elk van die genderklinieken zal waarschijnlijk meer dan $ 50 miljoen opleveren."

Fox News Digital nam zondag contact op met Beck en CNN, maar kreeg niet onmiddellijk antwoord.